Ambos nieuws

AMBOS LAW BEGELEIDT ORANGE BELGIUM BIJ OVERNAME VAN A3COM EN A&S PARTNERS

Ambos NBGO heeft Orange Belgium begeleid bij de overname van A3Com en A&S Partners.

A3Com en A&S Partners zijn al bijna twintig jaar distributiepartners van Orange Belgium. A3Com is gespecialiseerd in de verkoop van telecomproducten en –diensten aan residentiële klanten via een netwerk van 12 Orange-shops in de regio Brussel. Het heeft 45 mensen in dienst. A&S Partners levert op haar beurt telecomdiensten aan B2B-klanten in de regio Brussel. Het kan daarvoor rekenen op een toegewijd team van 35 professionele verkopers onder de naam AS Mobility.

AMBOS ADVOCATEN NODIGT HAAR CLIENTEEL EN CONTACTEN UIT VOOR 4 LUNCH SEMINARIES

Als full-service kantoor met een sterke transport- en logistieke praktijk, heeft Ambos NBGO een uitgebreide expertise in handels-, vennootschaps-, transport-, sociaal en administratief recht. Onze uitgebreide expertise weerspiegelt zich in ons cliënteel: industriële producenten, overheidsinstellingen, logistieke spelers, detailhandelaren, enz. Onze experten begrijpen als geen ander uw sector en de juridische uitdagingen waarmee U geconfronteerd wordt.

AMBOS NBGO LAW BEGELEIDT VIALEGIS BIJ VERKOOP AAN HOUSE OF HR

Ambos NBGO heeft de aandeelhouders van Vialegis begeleid bij de verkoop van Vialegis aan de House of HR groep.

Vialegis werd opgericht door onder meer Philippe Jadoul, CEO. Vialegis is marktleider in België en reeds 13 jaar actief als partner voor legal talent. Vialegis heeft kantoren in Brussel, Luxemburg, Barcelona en Madrid.

AMBOS NBGO ADVISEERT BELANGENORGANISATIES BIJ VERZET TEGEN PLANNEN OM KASTANJEBOMEN TE ROOIEN TIJDENS HERAANLEG CHARLOTTALEI TE ANTWERPEN

Ambos NBGO begeleidt diverse belangenorganisaties en een buurtcomité bij hun verzet tegen de plannen om in het kader van de heraanleg van de Charlottalei te Antwerpen de historische kastanjebomen langsheen deze laan te rooien.

Hiertoe wordt geargumenteerd dat de stedenbouwkundige vergunning op basis van een foutieve procedure werd verleend en dat geen afdoende MER-screening werd uitgevoerd.

Bij uiterst dringende noodzakelijkheid werd een beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank bekomen waarbij een tijdelijk verbod tot het rooien van de bomen werd opgelegd.

AMBOS NBGO begeleidt Van Avondt met verkoop van hun BMW en MINI concessie

Ambos Law heeft Garage Van Avondt, Carrosserie Van Avondt NV en hun aandeelhouders begeleid bij de verkoop van hun BMW en MINI concessie aan de BMW concessiehouder Juma groep te Mechelen.

Met BMW locaties in Herent en Mechelen, een MINI Store in Herent, een BMW Premium Selection tweedehands locatie in Herent en Mechelen en met bovendien op beide locaties een carrosserieafdeling, kunnen Van Avondt en Juma worden beschouwd als gevestigde waardes in de autowereld voor de regio’s Mechelen en Leuven.

AMBOS NBGO BEGELEIDT AGROSAVFE BIJ DERDE INVESTERINGSRONDE

Ambos NBGO heeft AgroSavfe NV en haar aandeelhouders begeleid in het voorbereiden, onderhandelen en afronden van een derde financieringsronde van 3.3 miljoen euro. Het aandeelhoudersbestand wordt uitgebreid met onder meer Sofinnova, zijnde een onafhankelijke venture capital speler gebaseerd in Parijs. Bovendien blijven ook de bestaande aandeelhouders van de vennootschap waaronder Gimv, PMV,  Biovest (Rudi Mariën), QBIC Arkiv Fund, Biotech Fonds Vlaanderen en het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) – de groei van het bedrijf steunen.

Ambos NBGO Advocaten mede organisator van de roadshow “Ik word advocaat, wat nu?”

Op maandag 20 februari 2017 en op dinsdag 7 maart 2017 neemt Ambos NBGO Advocaten deel aan de roadshow “Ik word advocaat, wat nu?”. Deze informatiesessie is bedoeld om laatstejaars rechtenstudenten uitgebreid te informeren over wat hen te wachten staat in de advocatuur en hoe ze enkele praktische zaken moeten aanpakken.

Keynote speaker: Philippe Van Dijck, senior medewerker bij Ambos NBGO Advocaten

Wanneer: Maandag 20 februari 2017 (UGent) – Dinsdag 7 Maart 2017 (UA)

NIEUW: RE-INTEGRATIE LANGDURIG ZIEKE WERKNEMERS

In een poging om een halt toe te roepen aan de aanhoudende stijging van de kosten inzake arbeidsongeschiktheid, die op langere termijn de houdbaarheid van onze sociale bescherming bedreigt, is sinds kort een nieuw Koninklijk Besluit van kracht dat de re-integratie van langdurig zieke werknemers moet bevorderen. Het re-integratietraject omvat 3 onderscheiden fases, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de preventieadviseur-arbeidsgeneesheer.

Ambos NBGO begeleidt Trimble AB en Trimble Europe BV met de verkoop van hun Unmanned Aircraft System bedrijf aan Delair-Tech SAS

AMBOS NBGO heeft Trimble AB en Trimble Europe BV begeleid met de verkoop van Gatewing NV aan Delair-Tech SAS. Gatewing NV maakt deel uit van de Trimble groep en was hun in België gevestigde Unmanned Aircraft System bedrijf.

 

Ambos NBGO begeleidt investeringsfonds Kebek I bij acquisitie van Ebos via haar Mifratel Participatie

Ambos NBGO heeft het onafhankelijk Belgisch investeringsfonds Kebek I begeleid bij de overname van EBOS via de participatie die zij aanhoudt in Mifratel NV.

Mifratel NV is een Belgisch contactcenter dat zowel inbound (inkomende contacten) als outbound (uitgaande contacten) activiteiten combineert. Hierbij maakt Mifratel NV gebruik van diverse communicatiekanalen (telefoon, internet, chat, e-mail, fax,…). Mifratel NV richt zich tot klanten in alle sectoren, met een historisch gegroeide specialisatie in de telecom- en energiesector.

Pages