US desk

 

    We hebben het trans-Atlantisch plaatje reeds vanuit alle perspectieven meegemaakt. Onder onze vennoten bevinden er zich Amerikanen die deel uitmaakten van advocatenassociaties bij de top Amerikaanse advocatenkantoren en hun opleiding genoten aan de beste Amerikaanse universiteiten en ‘business schools’, waaronder advocaten die tegelijkertijd gekwalificeerd kunnen worden als Amerikaans advocaat, geattesteerd publiek accountant, en een MBA hebben behaald. We hebben tevens Amerikaanse vestigingen van buitenlandse advocatenkantoren geleid en hebben zowel bij Amerikaanse als Europese advocatenkantoren in de Verenigde Staten gewerkt.

    We combineren ons inzicht in Amerikaans recht en Amerikaanse zakenpraktijken met decennia aan ervaring in Europa waarbij we Europeanen jarenlang assisteerden bij het verwerven van een beter begrip van het Amerikaanse perspectief en hun wijze van zaken doen en vice versa. Wie is er beter geplaatst om een Amerikaans-Belgische deal te begeleiden?

    Onze cliënten vertellen ons dat het feit een beroep te kunnen doen op vennoten  die deze trans-Atlantische verschillen overstijgen en beide zijden van de balans vanuit een juridisch en zakelijk perspectief begrijpen, ons in een unieke positie plaatsen om oplossingen te vinden die werken en om transacties af te ronden.