Op zoek naar een boeiende carrière?

Stagiair(e)s – Junior medewerk(st)ers

Wij bieden kansen aan stagiair(e)s en junior medewerk(st)ers die op zoek zijn naar een uitdagende professionele omgeving in een jong en dynamisch team waar iedereen streeft naar uitmundendheid, teamwork hoog in het vaandel wordt gedragen en ambitie wordt gestimuleerd.

Wij hechten grote waarde aan het ontwikkelen van de vaardigheden en ervaring van onze medewerkers en we zijn erg trots op de professionele kwaliteit van ons werk, hetgeen wordt bevestigd door de voortdurende loyaliteit en het vertrouwen van onze cliënten in ons team.

(Senior) medewerk(st)ers

We hebben opportuniteiten voor ervaren advocaten of bedrijfsjuristen die op zoek zijn naar uitdagend, innovatief werk en uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde medewerkers met een algemene interesse in het ondernemingsrecht die beschikken over sterke taalvaardigheden en echte teamspelers zijn. Onze medewerkers combineren een streven naar kwaliteit met gezond verstand en een praktische cliëntgerichte benadering.

Vacatures

U vindt een overzicht van onze huidige vacatures op het menu links. U kunt ook rechtstreeks solliciteren door uw CV en begeleidende brief te versturen naar careers@amboslaw.be.

Elke kandidaat wordt persoonlijk gecontacteerd en het spreekt voor zich dat alle sollicitaties strikt vertrouwelijk worden behandeld.