UK desk

Onze advocaten zijn vennoot geweest in Londen bij top Anglo-Amerikaanse advocatenkantoren, of hebben gewerkt in de beste Engelse advocatenkantoren of de Londense afdelingen van buitenlandse advocatenkantoren.

Onze diepgaande kennis van het Engels recht en marktpraktijken stelt ons in staat om Engelse bedrijven te begeleiden wanneer zij zaken doen in België, hen te adviseren om succesvolle resultaten te bereiken of hen erop te wijzen waar men op moet letten bij het sluiten van een transactie.

We werken nauw samen met Britse advocatenkantoren die erkend worden als leiders in hun domein.

Deze relaties zijn niet-exclusief en staan ons toe een geïntegreerd team van advocaten met de beste expertise en contacten in ieder rechtsgebied samen te stellen op úw maat, dit voor iedere specifieke zaak, waarbij we onze globaal actieve cliënten advies van topkwaliteit verstrekken, waar ze het ook nodig hebben.

Indien men ons dus vraagt wat Ambos betekent, is ons antwoord eenvoudig -  het betekent dat we naar u luisteren, dat we uw behoeften begrijpen, en dan een oplossing voorstellen die tijdig en binnen uw budget aan deze behoeften beantwoordt. Voor ons is het eenvoudig omdat het eenmaal de wijze is waarop we het recht beoefenen, maar onze cliënten vertellen ons dat het een wereld van verschil maakt.

Dus als we onze klanten vragen hoe Ambos het verschil maakt op “internationaal” vlak, vertellen ze ons dat het hebben van een raadsman die hun taal spreekt, alsook het recht en de cultuur aan beide kanten van de tafel begrijpt, het cruciale verschil uitmaakt om transacties  te sluiten of geschillen op te lossen.